Vergaderbenodigdheden Prijs
Flip-over €   20,00
Beamer en projectiescherm € 120,00
Projectiescherm €   20,00
Presenter (afstandsbediening voor de beamer) €     7,50
Katheder €   20,00

Wilt u gebruik maken van een subzaal dan berekenen wij u € 200,00 per zaal. Wanneer u een aparte dinersalon wenst, dan reserveren wij deze graag voor u voor € 90,00 per salon.

Bovenstaande prijzen zijn per stuk en per dag. Het is mogelijk alle soorten van audiovisuele middelen via ons te bestellen. Wilt u hiervan graag prijzen ontvangen, dan maken wij graag een offerte voor u.

Bovenstaande arrangementen zijn geldig vanaf 10 personen. Wanneer u met minder dan 10 personen bent kunt u gebruik maken van dit arrangement, maar wij berekenen u een zaalhuur van € 90,00 per dag.

Het vergaderarrangement is exclusief de extra verteringen (zoals bijvoorbeeld de minibar en het drankje bij de versnapering), de eventueel benodigde discussieruimten en de apparatuur. Een borrel na uw bijeenkomst of een aperitief voor uw diner wordt u verrekend op basis van nacalculatie.

Een barbecue in plaats van een diner, een picknick in plaats van een lunch? Wij regelen het graag voor u, wij verzoeken u het voor de bijeenkomst aan ons door te geven.

Wij verzoeken u 1 week voor datum van aankomst de namenlijst en het exacte aantal personen schriftelijk aan ons door te geven. Dit aantal is hetgeen wij aan u doorberekenen, mits het verschil niet groter is dan 10% van de gereserveerde som. Wij maken u erop attent dat annuleringen uitsluitend schriftelijk dienen te geschieden!

 

 

Tip: vraag bij de receptie een vergaderkoffer aan, zodat u alle benodigde kantoormaterialen bij de hand heeft.