High Tea

High Tea Buffet

Op zondag 25 juni kunt u in restaurant De Amazone in accommodatie De Stijgbeugel (200 m. van het Jachtslot vandaan) genieten van een overheerlijke High Tea. Deze High Tea start om 14.00 uur met een welkomstcocktail. Deelname aan deze High Tea is alleen mogelijk op basis van reservering via sales@mookerheide.nl , telefonisch via 024-3583035 of per app via 06-22741175. Reserveer snel, want vol = vol…

Op aanvraag en alleen voor groepen via sales@mookerheide.nl kunt u in de Stijgbeugel op het Landgoed de Mookerheide (vlak bij Nijmegen) genieten van een Engelse High Tea. U wordt ontvangen voor de High Tea met een welkomstcocktail waarna u in restaurant De Amazone aan tafel plaats neemt.

Bij deze typische Engelse thee, die lunchvervangend genoemd mag worden, serveren wij o.a.: een étagère gevuld met diverse gerechtjes, zoals bijv. een belegde sandwich, diverse zoete en hartige broodjes, clotted cream en een wrap. Na de étagère wordt er soep geserveerd. Vervolgens plaatsen wij een étagère met zoetigheden bij u op tafel, zoals: een macaron, mini bavaroise, een soesje, een muffin en cake. Na deze zoetigheden volgt er een kaasbuffet met diverse kaassoorten zoals o.a. Engelse cheddar en romige brie met daarnaast natuurlijk ook stokbrood, olijven, gevulde kaascèmekoekjes en heerlijke kaasstengels.

De invulling van de High Tea is onder voorbehoud van seizoensproducten en kan variëren van inhoud.

Per persoon, standaard Prijs
Volwassenen € 24,50
Kind 0 – 2 jaar    gratis
Kind 3 – 4 jaar €   6,50
Kind 5 – 12 jaar € 14,50
Per persoon, feestdagen Prijs
Volwassenen € 26,50
Kind 0 – 2 jaar    gratis
Kind 3 – 4 jaar €   7,50
Kind 5 – 12 jaar € 16,50

 

 

Tip: een originele bruilofts High Tea!