Dinerbuffet mogelijkheden

Voorgerechtenbuffet (tevens te reserveren voorafgaande aan een barbecue) à € 12,50 per persoon
• Visschotels bestaande uit diverse soorten gerookte en gepocheerde vis, garnalen, terrines, salades, bijpassende garnituren en sauzen
• Diversiteit aan charcuterie en patés, rauwe hammen, pruimedanten en sauzen als cumberland.
• Keur van salades en crudité’s zoals komkommer- en koolsalades.
Hierbij serveren wij brood en kruidenboter.

Exquise voorgerechten in buffetvorm à € 19,50 per persoon
• Terrine van kreeft en garnalen met dille
• Oesters op diverse manieren bereid
• Huisgerookte zalm
• Diverse sushi met wasabi
• Rundercarpaccio met verse parmazaan
• Diverse rauwe hammen
• Kalfstong in lobbige Madeira gelei
• Terrine van hoender en gekonfijte eendenlever
• Diverse koude salades
De voorgerechten gaan vergezeld van passende sauzen, garnituren en diverse broodsoorten.

Hoofdgerechtenbuffet standaard à € 24,50 per persoon
• Wildzwijnshaas met tuinkruidensaus
• Runderlende met rode wijnsaus
• Parelhoenfilet met mosterdsaus
• Speenvarken filet met tijmjus
• Zalmfilet met saus van tomaat en kappertjes
• Witvis van het seizoen met witte wijnsaus
De gerechten worden vergezeld van bijpassende aardappel- en groente garnituren. (Gelieve een keuze te maken van 3 hoofdgerechten.)

Hoofdgerechtenbuffet luxe à € 33,50 per persoon
• Dorade met fijne groenten antiboise
• In kruidenolie gegaarde zalm waarbij gepofte cerise tomaatjes
• Heilbotfilet met lardo di Colannata, truffel en kreeftensaus
• Kalfsukade met gebraiseerde zwezerik, gekarameliseerde appel en calvadossaus
• Ossenhaas met ‘Foyot’ saus en gebraiseerde witlof
• Lamsrack met Vadouvan kruiden en groenten ratatouille
• Wildzwijnshaas met tuinkruidensaus en paddestoelen
De gerechten worden vergezeld van bijpassende aardappel- en groentengarnituren. (Gelieve een keuze te maken van 3 hoofdgerechten.)

 

Tip: Een hoofdgerechtenbuffet is niet maaltijdvervangend, wel in combinatie met een voorgerechtenbuffet. Indien u een hoofdgerechtenbuffet wenst welke maaltijd vervangend is berekenen wij een toeslag van € 4,00 p.p.. Wij verzorgen dan extra salades, sauzen, stokbrood en vlees/vis.