Boek nu Boek nu
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Scottish Event

11 juni 2016 @ 10:00 - 12 juni 2016 @ 18:00

Evenement Navigatie

Blok uw agenda voor het gezelligste evenement van Nederland!

UNIEK IN NEDERLAND: “Scottish Event & Mookerheide Market” i.s.m. “The Continental Pipe Band Championships”! Op 11 en 12 juni 2016 zal op het landgoed van Jachtslot de Mookerheide in Molenhoek voor alweer de 5e keer het “Scottish Event & Mookerheide Market” plaats vinden van 10.00 tot 18.00 uur. Dit wederom in combinatie met, voor alweer de 38ste keer, de “Continental Pipe Band Championships”.

Op beide dagen staat het landgoed in Molenhoek bij Nijmegen van 10:00 tot 18:00 uur, in het teken van muziek en dans en natuurlijk veel mooie stands met een grote verscheidenheid aan producten!

Een gezellig en uniek evenement met veel pipes & drums, kilts, Highland Dancing en luxe stands. En dit tegen de achtergrond van een prachtig landgoed met een Jugendstil Jachtslot dat de gehele dag voor bezichtiging geopend is.

Ook met de culinaire liefhebber is rekening gehouden. Geniet van een stuk ambachtelijke pie, heerlijke broodjes of van een wijn- en whisky proeverij. Uiteraard is er ook aan de kleine bezoeker gedacht met veel activiteiten en lekkernijen. We hopen u dus ook dit jaar weer te mogen begroeten op het landgoed van Jachtslot de Mookerheide! Toegang € 10,00 per persoon. In de voorverkoop kunt u echter gebruik maken van de 2=1 actie.

Kom, luister, kijk, koop, proef en geniet op het Scottish Event!

Rijksmonument Jachtslot de Mookerheide is gelegen in een 144 hectare natuurgebied en heeft veel te bieden. “In het slot zelf treft u bijvoorbeeld tien salons voor privédiners, lunches, high tea’s of feesten, zeven luxe hotelkamers, de torenkamer met op heldere dagen een uitzicht van 40 kilometer, Brasserie du Bois voor informele diners en lunches gedurende zeven dagen per week, het Baron van Luden restaurant geopend op zaterdag en zondag en wijnkelder C’est la Vie. Dat biedt veel mogelijkheden. Het landgoed op de grens van Limburg en Gelderland is nog veel groter. Daar treft u bijvoorbeeld vergaderaccommodatie de Stijgbeugel met vier vergadersalons en een grote presentatiezaal waarbij zelfs ruimte om een auto te presenteren. In residentie de Jachthoorn zijn er veertien luxe hotelkamers en suites gelegen. The Cottage is een vrijstaande villa met drie hotelkamers, woonkamer en keuken, the Scottish Barn wordt gebruikt voor informele barbecues of feesten en de Stoeterij is onze feestaccommodatie. Keuze genoeg dus.” Voor ieder wat wils!

Tip: leuk om al te denken aan vaderdag, want op het Scottish Event treft u tevens originele cadeaus welke niet te zomaar in de winkel te verkrijgen zijn. 

Voorwaarden en bijzonderheden E-Tickets en Entreebewijzen:
• Uw E-Ticket/Entreebewijs is in te leveren op één van de volgende Scottish Event dagen: zaterdag 11 of zondag 12 juni 2016.
• In de voorverkoop koopt u 2 kaarten voor de prijs van 1. Deze 2=1 actie is geldig tot maandag 6 juni 2016 tot 12.00 uur. U kunt tot 12.00 uur nog online uw tickets bestellen, daarna zijn tickets alleen nog verkrijgbaar bij de receptie of aan de kassa op het Scottish Event.  (Let op: het kan zijn dat uw E-Ticket in uw ongewenste mail binnen komt!)
• Entreebewijzen zijn tevens binnenkort verkrijgbaar aan de receptie en op de dagen zelf aan de kassa bij het Scottish Event.

 

Gegevens

Begin:
11 juni 2016 @ 10:00
Einde:
12 juni 2016 @ 18:00
Website:
http://www.mookerheide.nl/scottish-event-mookerheide-market/

Organisator

Jachtslot de Mookerheide
Telefoon:
024 358 30 35
E-mail:
info@mookerheide.nl
Website:
http://www.mookerheide.nl

Locatie

Jachtslot de Mookerheide
Heumensebaan 2
Molenhoek, 6584 CL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
024 - 358 30 35
Website:
www.mookerheide.nl