High Tea buffet voor groepen vanaf 20 pers.

Deze High Tea, die lunchvervangend genoemd kan worden, verzorgen wij aan u in vier gangen op een dag en tijdstip naar uw keuze. U start met een etagère met diverse hartige en zoete items. Denk hierbij aan een belegde sandwich, diverse zoete en hartige broodjes, clotted cream en een gevulde wrap. Vervolgens krijgt u een stukje quiche aan tafel geserveerd. Daarna is er een buffet met diverse soorten cake en een keur aan taarten. Gevolgd door een kaasbuffet; hier ziet u verschillende kaassoorten zoals Engelse cheddar en romige brie. Daarbij serveren wij o.a. stokbrood, olijven, gevulde kaascrèmekoekjes en heerlijke kaasstengels.

Voor groepen vanaf 20 personen krijgt u de zaal aangeboden, beneden de 20 personen berekenen wij aan u een zaalhuur. (exclusief muzikale begeleiding pianist)

Per persoon, standaard Prijs
Volwassenen € 23,50
Kind 0 – 2 jaar    gratis
Kind 3 – 4 jaar €   6,50
Kind 5 – 12 jaar € 14,50
Per persoon, feestdagen Prijs
Volwassenen € 25,50
Kind 0 – 2 jaar    gratis
Kind 3 – 4 jaar €   7,50
Kind 5 – 12 jaar € 15,50

Koffie en thee voor de volwassenen en ranja voor de kinderen is bij de prijs van de High Tea inbegrepen, overige drankjes berekenen wij op basis van nacalculatie. 

Voor meer informatie en reserveringen kunt u ons van maandag t/m vrijdag bereiken op telefoonnummer 024 358 30 35 of mail naar: sales@mookerheide.nl

 

Tip: een originele bruilofts High Tea!