High Tea buffet voor groepen vanaf 20 pers.

Op een dag naar wens kunt u op Jachtslot de Mookerheide (vlak bij Nijmegen) genieten van een Engels High Tea Buffet. U wordt ontvangen voor de High Tea met een welkomstcocktail waarna u de gelegenheid heeft om het Jachtslot te bezichtigen in al zijn pracht van de hal, de trappartij, het Hubertusraam en de vele Jugendstilelementen. Uiteraard mag u het uitzicht vanuit de Torenkamer in het Kasteel niet missen! Onder muzikale begeleiding van een pianist volgt de Engelse High Tea met zoete en hartige gerechten in een typisch Engelse sfeer in een authentiek Jugendstil Jachtslot. Een uitgelezen mogelijkheid om uw gasten op een heel bijzondere zondagmiddag te trakteren.

Deze High Tea, die lunchvervangend genoemd kan worden, verzorgen wij aan u in vier gangen. U start met een etagère met diverse hartige en zoete items. Denk hierbij aan een belegde sandwich, diverse zoete en hartige broodjes, clotted cream en een gevulde wrap. Vervolgens krijgt u een stukje quiche aan tafel geserveerd. Daarna is er een buffet met diverse soorten cake en een keur aan taarten. Gevolgd door een kaasbuffet; hier ziet u verschillende kaassoorten zoals Engelse cheddar en romige brie. Daarbij serveren wij o.a. stokbrood, olijven, gevulde kaascrèmekoekjes en heerlijke kaasstengels.

Voor groepen vanaf 30 personen krijgt u de zaal aangeboden, beneden de 30 personen berekenen wij aan u een zaalhuur. (exclusief muzikale begeleiding pianist)

Per persoon, standaard Prijs
Volwassenen € 25,50
Kind 0 – 2 jaar    gratis
Kind 3 – 4 jaar €   7,50
Kind 5 – 12 jaar € 15,50
Per persoon, feestdagen Prijs
Volwassenen € 27,50
Kind 0 – 2 jaar    gratis
Kind 3 – 4 jaar €   8,50
Kind 5 – 12 jaar € 16,50

Koffie en thee voor de volwassenen en ranja voor de kinderen is bij de prijs van de High Tea inbegrepen, overige drankjes berekenen wij op basis van nacalculatie. 

Voor meer informatie en reserveringen kunt u ons dagelijks bereiken op telefoonnummer 024 358 30 35. Informeert u tevens bij de receptie naar de mogelijkheden voor onze individuele High Tea op zondag.

 

Tip: een originele bruilofts High Tea!